Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Порошенко в штаб-квартирі НАТО закликав надати Україні зброю

Порошенко: Друга мета нашого перебування тут – не допустити ерозію світової, європейської і трансатлантичної солідарності з Україною, яку так намагається просунути Росія.

ЄС.

Порошенко в штаб-квартирі НАТО закликав надати Україні зброю

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» у штаб-квартирі НАТО закликав міжнародних партнерів продовжити надання Україні летального озброєння для захисту від російської агресії

 Про це Петро Порошенко заявив під час прямого включення з Брюсселя.

«Пріоритетною позицією є продовження забезпечення постачання для збройних сил України смертельної зброї. І сьогодні у своєму виступі я на цьому наголосив – про необхідність продовження переговорів по контрактам на постачання ударних бойових вертольотів, зенітних комплексів та інших сучасних американських і європейських технологій, які зміцнять можливості для Збройних сил України», – повідомив Порошенко.

Пріоритетною позицією є продовження забезпечення постачання для збройних сил України смертельної зброї.

«Одночасно ми говоримо про те, щоб продовжувалися ті реформи, які були започатковані в секторі оборони і безпеки. І сьогодні партнери констатують, що розмов про співпрацю з НАТО багато, а темпи співпраці суттєво уповільнилися. Наше завдання – це досягнення реальних результатів. Реальне проведення реформування сектору оборони і безпеки, збільшення бойових можливостей для Збройних сил України. Нами було обговорено абсолютно конкретні кроки спрямовані на продовження цієї співпраці», – наголосив Петро Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel