Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Потрібна операція: в ДБР невідомі травмували Тетяну Чорновол

Тетяна ЧОРНОВОЛ.

ЄС.

Потрібна операція: в ДБР невідомі травмували Тетяну Чорновол

Учасниця Революції Гідності, народний депутат України восьмого скликання Тетяна Чорновол потребує серйозної операції після отримання тяжких тілесних ушкоджень від невідомих людей в чорному під час пресконференції першого заступника директора Державного бюро розслідувань, адвоката Януковича Олександра Бабікова

Про це повідомила Тетяна Чорновол журналістам в коментарі телефоном.

Вона зазначила, що за результатами медичного обстеження їй встановлено діагноз – так званий «розвив зв’язок» і необхідне оперативне втручання для відновлення нормального функціонування ноги.

Вчора під час пресконференції Бабікова мене виштовхнули із зали і після цього професійним рухом щось зробили з моєю ногою.

«Вчора під час пресконференції Бабікова мене виштовхнули із зали і після цього професійним рухом щось зробили з моєю ногою. Після ушкодження я не могла на неї ступити. Були сподівання, що це вивих, але за результатами медичного обстеження лікарі кажуть, що це розрив зв’язок. Також вони кажуть, що мені потрібна операція», – прокоментувала Тетяна Чорновол.

 

 У медичному висновку, наданому за результатами МРТ дослідження, зафіксована інформація про діагноз учасниці Революції Гідності. «МР-ознаки субтотального розриву передньої хрестоподібної зв’язки, контузії латерального виростка стегнової кістки, обох виростків гомілкової кістки; патерціального пошкодження медіальної колатеральної зв’язки та медіального утримувача наколінника», – йдеться у висновку

 

КОМЕНТАР

Ірина ГЕРАЩЕНКО, співголова фракції «Європейська солідарність»:

Сьогодні Тетяна Чорновол - не лише екс-депутатка 8 скликання, не просто активна учасниця Революції Гідності і одна з перших жертв режиму Януковича. Нагадаю, Таня повернулася в професію , й займається журналістськими розслідуваннями. Їй безпідставно відмовили в акредитації на брифінг адвоката Януковича в ДБР. Після відмови в акредитації спосіб іі потрапляння на брифінг, дійсно, на мою думку, неоднозначний і сумнівний . Але не більш сумнівний , аніж призначення на посаду в.о. ДБР пані Венедиктовоі , яку поставили туди виключно за лояльність, й всупереч рішенням Конституційного Суду. Таня залізла в ДБР через паркан, як колись в Межигір‘я, а Венедиктову в Бюро перекинула через паркан закону і Конституції Банкова. І вже сама Венедиктова протягла незаконний конкурс, аби перекинути через паркан закону і Конституції на ключові посади потрібних їй людей. Адвоката Януковича , який виявився ще й бізнес - партнером її родини, а також інших своїх родичів. На брифінгу невідомі люди в камуфляжі, тітушки часів Януковича , винесли Таню, як в часи Януковича, з зали, за те, що вона фільмувала брехню адвоката Януковича. Її били по ногах , в Тетяни розірвані зв’язки і вона потребує операції. Також ці невідомі викручувати руки депутатці Марії Іоновій, яка пробувала зупинити безчинство.

Також ці невідомі викручувати руки депутатці Марії Іоновій, яка пробувала зупинити безчинство.

Кажуть, адвокат Януковича злякався, що Таня жбурне в нього телефон. Колись Янукович втратив свідомість від яйця. А Таня безстрашна. Вона захищала і захищатиме країну і пам‘ять про Майдан.
В дбр зайшли реааншисти і антимайданівці, це очевидно. Їх консультують антимайданівці і реваншисти. Але чому, коли « ЄС « захищає пам‘ять про Майдан, інші партії Майдану мовчать. Люди, що з нами?
Р.S. Весь цей бардак не знімає питання перешкоджання депутатській діяльності з боку керівництва ДБР 25 січня, коли ми безрезультатно вимагали зустрічі з пані Венедиктовою . Й за це порушення закону керівництво ДБР має відповідати

Telegram Channel