Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мер Нововолинська привітав із ювілеєм поважну жительку міста

У шахтарському місті не забувають про своїх ветеранів.

nvip.com.ua

Мер Нововолинська привітав із ювілеєм поважну жительку міста

Своє 80-річчя вчора відзначила знана і шанована у шахтарському місті людина, ветеран місцевого самоврядування Галина Петрівна Бондаренко

Десятки літ жінка віддала роботі у виконкомі міської ради. Спочатку працювала секретарем виконкому, згодом – керуючою справами.

Ви були однією із тих, хто творив Нововолинськ.

  З нагоди славного ювілею з квітами, теплими словами вдячності та подарунками до іменинниці завітав Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

- Ви були однією із тих, хто творив Нововолинськ. Мені приємно,що ви і зараз вболіваєте за місто. Ми продовжуємо все те добре й позитивне, що в свій час започаткували і ви, - зазначив Віктор Сапожніков .

 Він подякував ювілярці за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування. Віктор Сапожніков та Галина Бондаренко тепло спілкувалися між собою, згадували роки роботи, коли працювали однією командою, говорили про успіхи міста.

 Галина Петрівна Бондаренко задоволена тим, що у день народження було адресовано чимало добрих слів на її адресу. А це свідчить про повагу та шану до неї, адже у пам’яті кількох поколінь вона залишилася енергійним та ініціативним організатором багатьох загальноміських заходів, активним громадським діячем, справжньою патріоткою рідного міста.

                              Роксолана Вишневич

Telegram Channel