Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Війницькій громаді особлива увага до ветеранів, інвалідів та людей похилого віку

За 2019 рік бібліотеками громади надано послуг 2118 читачам.

Війницька громада

У Війницькій громаді особлива увага до ветеранів, інвалідів та людей похилого віку

Відбулася нарада працівників закладів культури Війницької ОТГ Локачинського району за підсумками роботи у 2019 році

Начальник гуманітарного відділу сільської ради Оксана Дмитрук проінформувала про роботу галузі та окреслила пріоритетні плани на 2020 рік. Головний спеціаліст гуманітарного відділу Людмила Цизь  надала узагальнену інформацію по статистичній звітності та методичні рекомендації по плануванню.

В нараді взяли участь директор сільського будинку культури с.Губин Анатолій Левков, завідувач сільського клубу с.Озютичі Оксана Гринчак, завідувач сільського клубу с.Війниця Оксана Зубко, художній керівник будинку культури с.Березовичі Оксана Лещук-Янчук, бібліотекар с.Губин Алла Каліщук, бібліотекар с.Тумин Антоніна Максимюк, бібліотекар с.Бегета Галина Козунь, бібліотекар с.Березовичі Тамара Авраменко, бібліотекар с.Озютичі Алла Шахраюк, бібліотекар с.Павловичі Наталія Прокуда.

За 2019 рік бібліотеками громади надано послуг 2118 читачам. Особлива увага приділяється соціально–незахищеним категоріям (ветеранам, інвалідам, людям похилого віку).

Варто відзначити, що в 2019 році проводились різні культурно-дозвіллєві заходи в громаді. Аматорські творчі колективи брали участь у всіх заходах місцевого рівня, та в одному районному. Спільні концерти проведені до Дня молоді, до Дня Незалежності України, до Дня сільського господарства, до Дня захисника України.

За 2019 рік бібліотеками громади надано послуг 2118 читачам. Особлива увага приділяється соціально–незахищеним категоріям (ветеранам, інвалідам, людям похилого віку). Як і раніше, актуальною залишається така форма бібліотечного обслуговування населення, як книгоноші. Фонди бібліотек за рік поповнилися на 585 примірників. Бібліотечний фонд на кінець року становить 30681 одиниць: книги – 29862, періодичні видання – 815, електронні – 4.

Під час зустрічі обговорені проблемні питання галузі культури  в розрізі клубних та бібліотечних установ: зміцнення матеріально-технічної бази, ремонти, дотримання виконавчої дисципліни, забезпечення протипожежної безпеки у закладах, інформує Війницька громада.

Telegram Channel