Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
ДБР і свідок Порошенко

Порошенка викликають в ДБР за принципом «аби ходив».

УП.

ДБР і свідок Порошенко

Вчора, подолавши потужні фортифікаційні споруди, прорвалися до канцелярії Державного бюро розслідувань, що на Симона Петлюри, 15, у Шевченківському районі міста Києва. Ще кілька днів тому у канцелярію ДБР доступ був майже вільний. Тепер – тільки у супроводі

Про це пише у колонці для Української правди адвокат Петра Порошенка Ігор Головань.

Він, зокрема, зазначає у дописі:
«Проривалися, щоб письмово під канцелярський штамп нагадати діячам з ДБР, що п'ятий Президент України Петро Порошенко до 03 лютого включно знаходиться у відрядженні за межами України, а тому з передбаченої законом поважної причини не зможе з'явитися для допиту у якості свідка.
У ДБР про це і так знають, адже про поїздку Петро Порошенко повідомив начальника відділу Корецького ще 20 січня, коли приїздив особисто повістки отримувати. І тоді ж наполягав на проведенні допитів у всіх провадженнях 24 січня.

Однак 24 січня чотири години слідчі ДБР витратили на порожні і абсурдні запитання у провадженні про Мінські угоди.

Однак 24 січня чотири години слідчі ДБР витратили на порожні і абсурдні запитання у провадженні про Мінські угоди.
Правопорушникам з ДБР і їх замовникам не потрібні показання свідка Петра Порошенка. Тим більше, що власноручні показання Петра Порошенка з усіх відомих проваджень слідчим ДБР передані ще у вересні минулого року.
Вкорінене під дахом ДБР угруповання вже не криючись намагається створити перешкоди діяльності державного діяча Петра Порошенка, перетворюючи кожен виклик на допит на провокаційне шоу.
І за це доведеться відповідати».

Джерело: УП.
Telegram Channel