Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вже є десять претендентів на посади голів РДА на Волині

declarations.com.ua

Вже є десять претендентів на посади голів РДА на Волині

Семеро з них хочуть керувати у конкретних районах, а троє хоче бути головою будь-якої РДА на Волині

Усі вони подали декларації кандидатів на посаду.

Отож, бути головою Любешівської РДА хоче директор Любешівського технічного коледжу Луцького НТУ, кандидат економічних наук, доцент Юлія Подерня-Масюк. Керувати Ратнівським районом не проти колишній військовий прокурор Володимир Рудик. На очільника Любомльщини висунув кандидатуру Ігор Оксенчук, який свого часу був начальником головного управління юстиції у Волинській області.

Кандидатуру на голову Турійської РДА подала голова Турійської районної ради Ольга Черен. Керувати Іваничівським районом може староста Микола Смаль, який був Переславичівським сільським головою, а потім виконував обов’язки старости цього ж села. На голову Луцької РДА претендує Юрій Лобач, перший заступник голови обласної ради часів регіоналів.

Ще один кандидат, який претендує бути головою РДА на Волині - Володимир Самусєв. Чоловік проживає на Закарпатті, але має квартиру та земельну ділянку в Луганську. 

Директорка Рожищенської районної друкарні, депутатка Рожищенської райради Оксана Філіпчук подала свою кандидатуру на голову Рожищенської РДА.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-каширської РДА Віктор Пась подав свою кандидатуру на голову РДА, не вказавши району. Так само зробив начальник відділу супроводу клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут» Сергій Мишленик. Раніше він працював начальником головного управління юстиції у Волинській області. Ще один кандидат, який претендує бути головою РДА на Волині - Володимир Самусєв. Чоловік проживає на Закарпатті, але має квартиру та земельну ділянку в Луганську. Основний вид доходів - соціальні виплати, які виплачує Управління соціального захисту населення Станично-Луганської районної державної адміністрації.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel