Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Офісна‌ ‌шафа‌ ‌від‌ ‌виробника‌ ‌-‌ ‌розкіш‌ ‌чи‌ ‌необхідність?‌

Офісна‌ ‌шафа‌ ‌від‌ ‌виробника‌ ‌-‌ ‌розкіш‌ ‌чи‌ ‌необхідність?‌

Неправильно організована система зберігання документів і особистих речей може викликати дискомфорт у персоналу та негативні асоціації у клієнтів. Давайте розглянемо, як ефективно облаштувати робоче середовище

Вирішуємо проблему зберігання документів і особистих речей співробітників на довгі роки

Незважаючи на появу електронного документообігу, в офісах все ще існує необхідність зберігання документації, а також особистих речей та гардеробу працівників.

Тривалі поїздки у різні меблеві салони виснажують і забирають багато часу. До того ж, вони можуть запропонувати лише шаблонний асортимент продукції, не враховуючи габаритні і стильові уподобання замовника.

Щоб уникнути довгих подорожей, варто звернутися до торгового майданчика, який безпосередньо представляє виробника. Шафа офісна Gamma-Style - це якісний елемент інтер'єру, який допоможе ефективно організувати робоче середовище.

Розглянувши віртуальний каталог, з великою розмірної сіткою, різними конструкційними і стильовими рішеннями, ви зможете знайти відповідний меблевий виріб саме для вашого офісу.

 

Переваги офісних шаф

Офісні шафи для документації та гардеробу працівників є незамінними елементами інтер'єру, адже вони багатофункціональні і мають ряд переваг:

  1. Можливість систематизованого зберігання документації та особистих речей
  2. Збереження документації в презентабельному вигляді
  3. Спрощення пошуку необхідного файлу
  4. Ефективне використання простору
  5. Збереження загальної стильової концепції інтер'єру

Критерії вибору офісної шафи

Серед великої кількості моделей важливо знайти гармонійне співвідношення якості та ціни. В умовах інтенсивного використання звертайте увагу на міцність меблевого виробу.

Сьогодні багато хто віддає перевагу ДСП. Екологічність, підвищений запас міцності матеріалів і якісної фурнітури робить його стійким до прямих сонячних променів і вологості. Ціна на такі вироби також є значно нижчою.

Важливо визначитися з видом і призначенням офісної шафи. Для документів, які ми використовуємо регулярно, найкращим рішенням буде вибрати відкриту модель, щоб забезпечити прямий доступ.

Для особистих речей же більше підійдуть гардеробні шафи закритого типу. Важливо забезпечити спеціальне місце, приховане від сторонніх очей, щоб не захаращувати простір.

 

Чому варто замовити у виробника?

Багато компаній надають лише шаблонну продукцію, без можливості коригування параметрів. Також покупцеві доводиться витрачати сили та ресурси на пошук.

Gamma-Style є безпосереднім представником виробника та працює в даній галузі з 2003 року, що дає ряд переваг:

  • Можливість придбання в опт і роздріб, як для великих компаній, так і для домашнього офісу
  • Вартість продукції формується без націнок, оскільки компанія не несе зайвих витрат на оренду торгових приміщень
  • Наявність онлайн-каталогу з великим асортиментом продукції, розмірною сіткою і можливістю коригування параметрів
  • Сервісне обслуговування від виробника - 3 роки

До того ж, зателефонувавши, ви отримаєте якісну консультацію з приводу вибору. Створюйте гармонічний інтер’єр в офісі та вдома разом з Gamma Style!

Telegram Channel