Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Судитимуть чоловіка, який зґвалтував школярку

Слідчі в повному обсязі довели провину чоловіка.

prm.ua

Судитимуть чоловіка, який зґвалтував школярку

Прокуратура передала до суду справу про зґвалтування неповнолітньої в Харкові

Про це Depo.Харків повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними відомства, прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно харків’янина, який зґвалтував малолітню дівчинку та наніс їй тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 125, ч. 4 ст. 152 КК України).

Встановлено, що у вересні 2019 року 34-річний харків’янин скоїв напад на малолітню дівчину, яка поверталася зі школи. Застосувавши фізичну силу, чоловік зґвалтував школярку.

У вересні 2019 року 34-річний харків’янин скоїв напад на малолітню дівчину, яка поверталася зі школи. Застосувавши фізичну силу, чоловік зґвалтував школярку. 

Правоохоронці протягом доби встановили особу зловмисника та арештували. Слідчі в повному обсязі довели провину чоловіка.

Обвинувальний акт направлений до суду для розгляду по суті за ч. 2 ст. 125, ч. 4 ст. 152 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я, зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди). Санкція статі передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області агрофірма завдала державі збитків на 166 тис. грн.

Telegram Channel