Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Портнов через суд довів, що останні 5 років жив в Україні, проте перебував у відрядженнях

Тепер Портнов зможе балотуватися у народні депутати.

zaxid.net

Портнов через суд довів, що останні 5 років жив в Україні, проте перебував у відрядженнях

Печерський районний суд Києва встановив, що топ-чиновник адміністрації Януковича Андрій Портнов з 2014 до 2019 року перебував за межами України у службових відрядженнях. За цей час йому нараховували зарплату в Україні, з якої сплачувалися податки

Термін відряджень входить до терміну безперервного перебування на території України. Про це йдеться у рішенні суду, передає 24 канал.

У квітні 2014 року Портнова взяли на посаду директора департаменту з надання правової допомоги за кордоном в адвокатському об'єднанні «Корпоративні технології». Відрядження за межі України йому оформили на 60 днів, проте кілька разів його продовжували. 

Скандальна суддя Світлана Волкова 15 січня 2020 року ухвалила рішення про те, що він безперервно проживав в Україні останні п’ять років та задовольнила вимогу Портнова.  

«Він перебував за кордоном не у своїх приватних інтересах, а у зв'язку із службовим відрядженням, із збереженням при цьому взаємозв'язків з Україною як центром його життєвих інтересів», – вказано у судовому рішенні.

Скандальна суддя Світлана Волкова 15 січня 2020 року ухвалила рішення про те, що він безперервно проживав в Україні останні п’ять років та задовольнила вимогу Портнова. Це дає йому можливість бути обраним народним депутатом.

Telegram Channel