Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ірина Констанкевич заступилася за свого собаку: на газ не проміняє (Фото)

Арчі - улюбленець родини.

Ірина Констанкевич - офіційна сторінка

Ірина Констанкевич заступилася за свого собаку: на газ не проміняє (Фото)

Народний депутат від Волині обурена заявою колеги по парламенту

 Про це обраниця округу № 23 написала на своїй сторінці у фейсбуці. «Ну, його з тим газом, але нашого Арчі не продамо. Дуже вже дорогий він для нашої родини, немає такого газу щоб проміняти, - йдеться у дописі. – Але якщо вже серйозно, це лише один (!!!!!) з багатьох «слуг» дорвався до мікрофону і сказав, що думає. Уявіть про масштаби інших. Насправді все не просто смішно, це трагікомічно. Ми хотіли нових, молодих, енергійних, амбітних і отримали. Молодих енергійних амбітних профанів. Це ще страшніше», - зазначила народний депутат.

Насправді все не просто смішно, це трагікомічно. Ми хотіли нових, молодих, енергійних, амбітних і отримали. Молодих енергійних амбітних профанів. Це ще страшніше.

Окрім того політик зазначила, що питань до уряду назбиралося чимало. «Другий стрес за тиждень. Правда, після призначення на очільника Держкіно людини, яка має до кіно відношення тільки те, що була колись директором кінотеатру ім. Довженка уже нічим не здивуєш. Про її освіту не пишу, про гуманітарні компетенції не пишу.... Питання до тих, хто готує, затверджує і підписує накази?! », - пише Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, депутат Євгеній Брагар порадив пенсіонерці продати собаку і так розплатитися за комуналку. 

Джерело: Ірина Констанкевич - офіційна сторінка
Telegram Channel