Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У центрі Києва застрелили відомого пластичного хірурга

Поліція проводить спеціальну операцію, щоб встановити винного у скоєнні злочину.

Громадське

У центрі Києва застрелили відомого пластичного хірурга

Вбивство сталося у Шевченківському районі столиці увечері 2 лютого на вулиці Саксаганського

Невідомий застрелив чоловіка, забрав у нього пакет і втік.

За інформацією hromadske, вбитий — Андрій Сотник, який працював керівником у DMK Ukraine. На сайті компанії вказано, що він є кандидатом медичних наук, лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.

За даними поліції, виклик про стрілянину надійшов близько 18:00.

Андрій Сотник був кандидатом медичних наук, лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.

«У чергову частину близько 18-ї години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрелив у чоловіка і втік. На його розшук і затримання орієнтовані всі наряди, проводиться спеціальна поліцейська операція», — йдеться у повідомленні.

Загиблого встановили, це киянин, 1977 року народження. На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи та оперативники.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Речниця поліції Шевченківського району поліції Ганна Зубрєва розповіла у коментарі кореспондентці hromadske, що поліція зараз «встановлює рід діяльності чоловіка й обставини, зокрема, чи проживав він у будинку, чи приїздив до когось».

На місці події перебував заступник голови Нацполіції, начальник кримінальної поліції Євген Коваль та заступник начальника київської поліції Герман Приступа.

Telegram Channel