Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські декларанти звітуються про доходи в режимі online

Скористайтеся можливостями ІТ-технологій.

tapas.org.ua

Волинські декларанти звітуються про доходи в режимі online

За підсумками минулого року в електронному вигляді громадяни подали 580 декларацій про доходи до територіальних органів ДПС у Волинській області

Податкова пропонує волинянам, котрі зобов’язані подати річну податкову декларацію, скористатися можливостями Електронного кабінету. Дистанційний формат подачі декларації економить час та не вимагає візиту до державної податкової інспекції, - наголошують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб скористатися можливостями Електронного кабінету при заповненні річної податкової декларації треба обов’язково отримати кваліфікований електронний підпис, а потім зареєструватися в Електронному кабінеті.

Декларуючи доходи за 2018 рік до 1 травня 2019 року, 1848 волинян у річних податкових деклараціях визначили до сплати і спрямували до бюджетів майже 20 мільйонів гривень податків.

Оскільки закон дозволяє декларанту самостійно обрати спосіб подання декларації, то надіслати декларацію можна подати поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації, -звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Разом з тим, більшість декларантів звітуються в Центрах обслуговування платників за місцем своєї реєстрації.

Нагадаємо, що декларуючи доходи за 2018 рік до 1 травня 2019 року, 1848 волинян у річних податкових деклараціях визначили до сплати і спрямували до бюджетів майже 20 мільйонів гривень податків.

Джерело: Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області
Telegram Channel