Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Камінь-Каширщині  обговорили стан казначейського обслуговування за підсумками 2019-го

на обслуговуванні в управлінні Державної казначейської служби України в районі перебуває 56 розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

Ілюстрація

На Камінь-Каширщині обговорили стан казначейського обслуговування за підсумками 2019-го

Перший заступник голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації Олександр Михалік провів сьогодні традиційну апаратну нараду

Присутні заслухали інформацію щодо стану казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів Камінь-Каширського району за 2019 рік. З відповідною інформаційною довідкою виступила начальниця управління Державної казначейської служби України в Камінь-Каширському районі Орися Букало.

За словами Орисі Михайлівни, на обслуговуванні в управлінні Державної казначейської служби України в районі перебуває 56 розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, включених до мережі минулого року, яким відкрито 520 рахунків за видатками.

На обслуговуванні в управлінні Державної казначейської служби України в районі перебуває 56 розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

– Протягом звітного періоду до державного бюджету по Камінь-Каширському району надійшло 27 млн 787,73 тис. грн. По загальному фонду державного бюджету в районі відкрито асигнувань в обсязі 126 млн 707,1 тис. грн. Натомість, до місцевих бюджетів надійшло 97 млн 196,1 тис. грн. Найбільшу питому вагу в надходженнях загального та спеціального фондів місцевих бюджетів становлять податкові надходження (90 %), – поінформувала Орися Букало. – Обсяг видатків місцевих бюджетів, проведених 2019-го, по загальному фонду – 689 млн 241,4 тис. грн, по спеціальному фонду – 27 млн 262,5 тис. грн. Минулого року з державного бюджету місцевим бюджетам району перераховано субвенцій на суму 509 млн 475,3 тис. грн (субвенція для допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям; освітня, медична субвенції; субвенція на надання пільг та житлових субсидій населенню на енергоносії; субвенція на відшкодування вартості лікарських засобів; субвенція на соціально-економічний розвиток тощо).

На завершення розгляду даного питання доповідачка акцентувала увагу учасників наради на питаннях електронної звітності та системи дистанційного обслуговування.

Джерело: сайт Камінь-Каширської РДА

Telegram Channel