Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькі гвардійці впіймали крадія солодкого та вилучили 10 грам наркотиків

На сторожі порядку.

Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

Луцькі гвардійці впіймали крадія солодкого та вилучили 10 грам наркотиків

Службовці військової частини 1141 Нацгвардії України виконують завдання з охорони громадського порядку у складі самостійних патрулів

Увечері, 31 січня під час самостійного патрулювання вулицями Луцька військовослужбовці військової частини 1141 отримали повідомлення, що в одному із магазинів по проспекту Грушевського невідома особа вкрала солодощі. Військовий наряд прибув на місце події. Крадієві далеко втекти не вдалося. Його затримали у дворі сусіднього будинку, за 15 метрів від магазину. Підозрюваним виявився 17-ти річний хлопець.

При поверхневому огляді у громадянина 1993 року народження гвардійці виявили та вилучили близько 10 грам речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожої на «канабіс». 

2 лютого самостійний автопатруль, рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, помітив чоловіка, який поводився підозріло. При поверхневому огляді у громадянина 1993 року народження гвардійці виявили та вилучили близько 10 грам речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожої на «канабіс». На місце події викликали слідчо-оперативну групу. «Знахідку» направили на експертизу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Джерело: Західне територіальне управління Національної гвардії України
Telegram Channel