Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Києві сесія, а в Баєві - з’їзд пасічників

У Баївському музеї на власні очі можна побачити вулики колодного бджільництва та зразки натуральної вощини.

Боратинська ОТГ

У Києві сесія, а в Баєві - з’їзд пасічників

До села Баєва Луцького району з’їхалися пасічники з усієї Волині – на базі місцевого клубу-музею бджільництва відбувся семінар-навчання

Бджолярі ділилися власними секретами «солодкого» ремесла, а також говорили про екологічно безпечні препарати у бджільництві, йдеться на сайті Боратинської ОТГ.

Місцем проведення зібрання вже традиційно обрали клуб-музей історії села Баїв та Волинського бджільництва.

Завітали на захід члени Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан», представники Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА, Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, бджолярі з різних куточків Волині та України.

Місцем проведення зібрання вже традиційно обрали клуб-музей історії села Баїв та Волинського бджільництва.

Заклад є одним з перших об’єктів такого типу в Україні та єдиним на Волині. У музеї зібрано більше 2,5 тисяч експонатів, серед яких унікальні історичні знахідки, альбоми написаної історії села Баїв та окремий тематичний відділ – музей бджільництва. Тут на власні очі можна побачити вулики колодного бджільництва та зразки натуральної вощини. Окрім цього, у Баївському музеї вас майстерно занурять в атмосферу медозбору, проведуть екскурсію у бджолярському екіпіруванні та дадуть скуштувати тутешньої медівки.

 

Telegram Channel