Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Прокурор області приймав громадян у Ковелі

Люди скаржилися на протиправні дії працівників поліції, на тривале невиконання рішення суду про поновлення на роботі.

Пресслужба прокурора області

Прокурор області приймав громадян у Ковелі

Сьогодні прокурор Волинської області Тарас Безрукий приймав громадян у Ковельській місцевій прокуратурі

На прийом зі своїми проблемами й скаргами звернулося 10 волинян. Були серед звернень і колективні.

Люди скаржилися на протиправні дії працівників поліції, на тривале невиконання рішення суду про поновлення на роботі. Депутат місцевої ради звернувся з питань перешкоджання йому у здійсненні повноважень.

Нерідко саме від мешканців міста чи села, де відбувається прийом, ми дізнаємося про порушення закону, які діються на конкретній території.  

 «Громадяни ідуть до прокурора зі скаргами на порушення законодавства у різних сферах. Скаржаться на дії посадовців, правоохоронців, інших громадян, - зауважує прокурор Волині. – Нерідко саме від мешканців міста чи села, де відбувається прийом, ми дізнаємося про порушення закону, які діються на конкретній території. У кожному зверненні ми докладно вивчаємо ситуацію, у разі виявлення порушень вживаємо заходів реагування, відновлюємо порушені права. Я хочу, щоб усі волиняни відчували – прокуратура працює для держави і її громадян».

Задля ретельного вивчення та прийняття законних і обґрунтованих рішень, прокурор області прийняв усі заяви і скарги, а в окремих випадках надав громадянам роз’яснення вимог чинного законодавства.

Відповідь усім заявникам буде надано у встановлений законом термін.

Наступного разу прокурор Волині прийматиме громадян у четвер, 6 лютого 2020 року, із 10.00 до 13.00 у приміщенні Маневицької місцевої прокуратури за адресою: смт. Маневичі, вул. С.Наливайка, 2.

У подальшому про дати і місця виїзного прийому керівництва прокуратури Волинської області повідомлятимуть заздалегідь на офіційному сайті прокуратури області та в засобах масової інформації.

Наталка Мурахевич, прессекретар прокурора області

Telegram Channel