Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Нові рейтинги: «слуги» - попереду, «ЄС» найбільше зростає

 Із представлених у парламенті політичних сил не подолала би п’ятивідсотковий бар’єр партія «Голос» – за неї наразі готові голосувати 2,2%.

AndrewLilley

Нові рейтинги: «слуги» - попереду, «ЄС» найбільше зростає

Якби вибори до Верховної Ради України відбувались найближчої неділі…

…То перше місце посіла б партія влади «Слуга народу» – 47,9% (результати наведено серед тих, хто визначився з власним вибором партії і готовий взяти участь у голосуванні), наступний результат у «Опозиційної платформи — За життя» – 14,4%. За «Європейську солідарність» проголосували би 12,0% (збільшення рівня підтримки у півтора рази в порівнянні із результатом на виборах до ВРУ – РЕД.). Далі йде партія «Батьківщина» – 8,0%. Всі інші партії отримують менше 5% підтримки, повідомляє СОЦІС.

 Із представлених у парламенті поточного скликання політичних сил не подолала би п’ятивідсотковий бар’єр партія «Голос» – за неї наразі готові голосувати 2,2%.

 Із представлених у парламенті поточного скликання політичних сил не подолала би п’ятивідсотковий бар’єр партія «Голос» – за неї наразі готові голосувати 2,2%. Натомість близька до проходження в парламент партія «Сила і честь» – 4,8%.

У своїх заявах населення показує досить активну позицію із волевиявлення. Всього 17,6% українців стверджують, що не взяли би участь у виборах, якби вони проходили найближчої неділі. 8,1% респондентів не могли визначитись кому віддати свій голос.

Telegram Channel