Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На «Устилузі» виявили майже 100 кілограмів прихованого сиру

Продукти вилучено до рішення суду

Волинська митниця

На «Устилузі» виявили майже 100 кілограмів прихованого сиру

Смачний товар приховали в багажному відсіку автомобіля

3-го лютого в зоні митного поста «Володимир-Волинський» в автомобілі «Renault Trafic» митники вилучили незадекларований сир на 17 тисяч гривень. Про це повідомляють на сторінці Волинської митниці у фейсбук, передає Буг.

У зону митного контролю митного поста «Володимир-Волинський» з Республіки Польща по смузі руху «зелений коридор» в’їхав транспортний засіб марки «Renault Trafic».

Під час проведення поглибленого митного огляду транспортного засобу виявлено прихований від митного контролю сир торгових марок «Mozzarella» та «Ser Gouda» загальною вагою 91 кг, вартість якого становить 17 тис. грн.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення та конфіскацію самого товару.

Під час проведення поглибленого митного огляду транспортного засобу виявлено прихований від митного контролю сир торгових марок «Mozzarella» та «Ser Gouda» загальною вагою 91 кг, вартість якого становить 17 тис. грн. Даний товар знаходився в багажному відсіку автомобіля.

Відтак, товар вартістю 17 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Telegram Channel