Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Камінь-Каширщині 200 пилорам. Значна їх частина працює нелегально

Боротьба триває – пилорами працюють (фото ілюстративне).

zaxid.net

На Камінь-Каширщині 200 пилорам. Значна їх частина працює нелегально

Про дієвий механізм для розв’язання цієї проблеми йшлося на нараді в РДА

У нараді взяли участь суб’єкти господарювання деревообробної галузі та члени робочої комісії з обстеження та легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації незаконного обігу деревини, повідомляє Камінь-Каширська РДА.

За словами першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка, робоча група, до складу якої увійшли представники РДА, контролюючих та правоохоронних органів, протягом місяця проводила комплексні перевірки деревообробних підприємств. Так, за даними компетентних відомств, у районі функціонує понад 200 пилорам, з яких значна частина – нелегальних.

Голова спілки підприємців Камінь-Каширщини Сергій Панасюк закликав присутніх знайти точки дотику та спільно подолати наявну проблему.

За даними компетентних відомств, у районі функціонує понад 200 пилорам, з яких значна частина – нелегальних. 

Начальниця Камінь-Каширської державної податкової інспекції Ратнівського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Наталія Божко переконана, що легалізація пилорам, як і загалом найманої праці, не буде успішною без свідомої позиції громадян та лідерів громад.

Про посилення відповідальності роботодавців за використання нелегальної праці поінформувала присутніх директорка районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілія Дзямко. 

Насамкінець перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік наголосив, що робоча комісія й надалі продовжуватиме проводити перевірки згідно з чинним законодавством.

Telegram Channel