Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Марусі Звіробій оголосили підозру

Маруся Звіробій.

Главком.

Марусі Звіробій оголосили підозру

Волонтерці Олені Самбул, більш відомій під ім'ям Маруся Звіробій, вручили повідомлення про підозру у погрозі вбивством на адресу президента Володимира Зеленського

Підозру оголосили під час допиту в Державному бюро розслідувань, куди Звіробій ходила 6 лютого. Її адвокат Андрій Писаренко повідомив, що сторона обвинувачення клопотатиме в суді про запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Запобіжний захід визначатиме Печерський районний суд Києва. Час розгляду поки що не призначили.

Запобіжний захід визначатиме Печерський районний суд Києва. Час розгляду поки що не призначили.

Марусі Звіробій та нардепу Софії Федині закидають погрози вбивством на адресу президента Володимира Зеленського. 26 жовтня вони провели трансляцію у соцмережах, у якій розкритикували події, пов'язані з візитом президента Володимира Зеленського у Золоте. На цьому відео Звіробій, звертаючись до українського президента, заявила: «там взагалі люди контужені на війні» і «вони тебе підірвуть, я тобі обіцяю», а Федина сказала: «там ненароком може розірватися граната, а знаєш, там обстріли бувають абсолютно випадково».

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel