Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на п'ятницю, 7 лютого: на Волинь таки прийшла зима!

Життя налагоджується!

Фото: babyblog.ru

Погода на п'ятницю, 7 лютого: на Волинь таки прийшла зима!

Цього дня відзначається день пам’яті святителя Григорія Богослова

Якою буде погода на Волині завтра:

7 лютого в Луцьку буде мiнлива хмарнiсть. Вночi та вранцi невеликий мокрий снiг та снiг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с. Температура вночi 6-8° морозу, вдень 0-2º морозу.

На теренах Волинської області синоптики також прогнозують мiнливу хмарнiсть. Вночi та вранцi невеликий мокрий снiг та снiг, мiсцями налипання мокрого снiгу, слабка ожеледь, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с, мiсцями пориви 15-20 м/с. Температура вночi  4-9° морозу, вдень від 4º морозу до 1° тепла.

Найтепліше 7 лютого було у 2004-му році – плюс 11,4 градуса, найхолодніше – у 1954-му році – мінус 25,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 лютого відзначається день пам’яті святителя Григорія Богослова. У минулі часи за цим днем судили про майбутню зиму. Яким день буде зранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода — до сприятливого року.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 лютого хмарнiсть теж буде мінливою. Без опадiв. На дорогах мiсцями ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 5-10 м/с. Температура вночi 5-10° морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel