Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Урядовці Зеленського хизуються своєю крутизною в час, коли дірка у бюджеті 14 мільярдів

Олексій Гончаренко.

Волинь-нова

Урядовці Зеленського хизуються своєю крутизною в час, коли дірка у бюджеті 14 мільярдів

Глава Кабміну Зеленського Олексій Гончарук, виступаючи в парламенті під час години запитань до уряду, заявив про неймовірну «крутизну» нинішньої владної команди

 При цьому економічна політика влади призвела до ненадходжень до бюджету у січні 14 мільярдів гривень, а міністерства, які півроку тому нова влада об’єднувала, тепер будуть знову роз’єднувати. Про це заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко у парламентській залі. Він озвучив перелік запитань, які відображають непрофесійність урядовців цієї каденції.

Ви почали свій виступ фразою – ви круті. Так ось, ви не дуже круті, бо ми січень місяць завершили з бюджетною дірою – 14 мільярдів гривень. Питання – чому?

«Ви почали свій виступ фразою – ви круті. Так ось, ви не дуже круті, бо ми січень місяць завершили з бюджетною дірою – 14 мільярдів гривень. Питання – чому?

Друге питання: ви проводити конкурси на посади, наприклад, як Держкіно, а потім призначаєте інших людей. Чому?

Трете питання: ви об’єднували міністерства, а зараз ви їх роз’єднуєте, це означає, що це професіоналізм? 

Де ваша заява про відставку?

Четверте питання: вся країна почула, що ви профан в економіці, але ж ви юрист?! В мене питання до вас, вам подарувати Конституцію? Чому ви звітуєте перед президентом і заяву про відставку носите президенту України, а не парламенту країни, як  в парламентсько-президентській республіці має бути. Де ваша заява про відставку?», – наголосив Олексій Гончаренко.             

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel