Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Волинській СБУ прокоментували затримання чоловіка, який представлявся їхнім працівником

Триває досудове розслідування

СБУ

У Волинській СБУ прокоментували затримання чоловіка, який представлявся їхнім працівником

Наразі тривають обшуки за місцем проживання затриманого та інших причетних осіб

Зі слів речниці УСБУ Волині Іванни Поліщук затриманим виявився колишній працівник правоохоронних органів, передає Суспільне.

Нагадаємо, 6-го лютого, під час отримання хабара в сумі 5 тисяч доларів США затримали чоловіка, який представлявся працівником контррозвідки СБУ. За інформацією з сайту Державного бюро розслідувань, така «винагорода» призначалася за сприяння у працевлаштуванні в структурний підрозділ управління Служби безпеки України у Волинській області.

 Він торгував фейковими посадами в управлінні СБУ Волині. 

 Він торгував фейковими посадами в управлінні СБУ Волині. 

Речниця УСБУ Волині, Іванна Поліщук: «Співробітники головного управління СБУ викрили на фейковій торгівлі колишнього правоохоронця. Оперативники встановили, що колишній правоохоронець пропонував своїм знайомим, з числа діючих і колишніх правоохоронців, працевлаштуватися у головному управлінні СБУ. Він представлявся представником служби безпеки і гарантував оформлення на посади в управління. Триває досудове розслідування за ч.3 статті 368 кримінального кодексу України.»

Зі слів Іванни Поліщук наразі тривають обшуки за місцем проживання затриманого та інших причетних осіб. Слідчі ДБР встановлюють приналежність затриманого до підрозділів контррозвідки СБУ та можливої причетності працівників обласного управління СБУ до вчинення злочину.

Telegram Channel