Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині односелець вбив пенсіонерку і підпалив її хату

Зловмисника зтримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного.

Волинська поліція.

На Волині односелець вбив пенсіонерку і підпалив її хату

8 лютого вранці до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню

У ході першочергових слідчих дій поліцейські оперативно встановили, що пенсіонерку вбив її 18-річний односелець. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу.

 

 Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисник вбив пенсіонерку та інсценував пожежу.
Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисник вбив пенсіонерку та інсценував пожежу.

 «Завдяки чітким і злагодженим діям підрозділів поліції області правоохоронці оперативно встановити місце знаходження підозрюваного. Спільно з патрульними поліцейськими його затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного. Зловмиснику за скоєння особливо тяжкого злочину загрожує, зокрема, довічне ув'язнення»,- зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига. 

Зловмиснику за скоєння особливо тяжкого злочину загрожує, зокрема, довічне ув'язнення»,- зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига. 

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин, а також розбій.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та розбою, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel