Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінка знайшла загубленого пса за допомогою… пива

Пес теж упізнав свою хазяйку.

ВВС Україна.

Жінка знайшла загубленого пса за допомогою… пива

Улюблениця американки Моніки Матіс, собака на ім'я Хейзел, зник з її двору в штаті Айова ще у травні 2017 року

 Але нещодавно жінка побачила знайому морду, що дивилася на неї зі знімка пивної баночки, розміщеного в соцмережах. Одна з пивоварень, розташована за 1600 км, у Флориді, здобула популярність в інтернеті завдяки тому, що поміщала на свої банки світлини собак із місцевого притулку, аби допомогти знайти їм нового господаря.

Хейзел, якого в притулку перейменували на Дей-Дей, якраз був серед тих собак. Як Хейзел опинився так далеко, невідомо.

Хейзел, якого в притулку перейменували на Дей-Дей, якраз був серед тих собак. Як Хейзел опинився так далеко, невідомо. Понад три роки тому собака зник із подвір'я пані Матіс в Айові, і попри зусилля її господині, Хейзел так і не вдалося знайти.

 

 Згодом пані Матіс переїхала до міста Сент-Пол, штат Міннесота. «У мене було семеро дітей, я готувалася до переїзду, і у цей момент загубила його, - розповіла пані Матіс BBC. - Я не переставала його шукати, поки ми не переїхали, і навіть потім я телефонувала людям і розпитувала, чи вони його не бачили». Хейзел якимось чином опинилася за сотні кілометрів від свого дому і потрапила у притулок для тварин.

Співробітники притулку намагалися за допомогою мікрочипу знайти власника пса, але контактна інформація застаріла. У той час місцева компанія Motorworks Brewing співпрацювала з притулком, щоб допомогти собакам знайти домівки, і опублікувала їхні фото на пивних банках.

Історія про «пивних собак» несподівано з'явилася у фейсбук-стрічці пані Матіс, яка жила за багато кілометрів на північ, у штаті Міннесота. «Це мій собака», - відповіла вона на пост пивоварні 24 січня.

Ці банки потрапили у новини, про них навіть розповіли у популярному телешоу, яке веде Еллен Дедженерес. Історія про «пивних собак» несподівано з'явилася у фейсбук-стрічці пані Матіс, яка жила за багато кілометрів на північ, у штаті Міннесота. «Це мій собака», - відповіла вона на пост пивоварні 24 січня.

Притулок попросив жінку надати доказ того, що собака належить саме їй. Пані Матіс вдалося отримати підтвердження із кількох місць, куди вона водила Хейзел, наприклад, із ветеринарної клініки.

Зрештою, справу вирішили, і собака возз'єдналася зі своєю господаркою.

 

Джерело: ВВС Україна.
Telegram Channel