Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Фермерське господарство «Равлик-2016» відкриває склад на Сицилії

Із цього гоподарства розпочали прямий експорт равликів до ЄС наприкінці січня 2020-го року.

Фото ілюстративне

Фермерське господарство «Равлик-2016» відкриває склад на Сицилії

На даний момент господарство розташоване в селі Войнівка, що на Чутівщині Полтавської області, має 2 склади в Барселоні (Іспанія), а незабаром відкриється ще один на острові Сицилія

Про це повідомляється на сторінці ФГ у фейсбук.

Із цього гоподарства розпочали прямий експорт равликів до Європейського Союзу наприкінці січня 2020-го року (шляхом Полтава-Барселона через польську митницю). Наразі задля успішного експорту задіяні 4 відділи продажу з різних країн (зі знанням французької, іспанської, італійської, німецької та англійської мов).

Власники Віктор та Сергій Данилейки про амбіційну мрію — завоювати ринок Західної Європи та постачати равликів до Франції, Іспанії напряму– говорили ще восени 2018-го. І от тепер підприємцям це вдалося.

Крім того, на сторінці «Равлик-2016» зазначають, що потребують допомоги:

«Щоб пришвидшити збут наших з вами українських равликів, необхідно збільшити кількість контактів потенційних покупців в ЄС. Допомагаючи нам – Ви допомагаєте собі! Для співпрацюючих діють спеціальні умови! Чекаємо від Вас нові контакти».

Власники Віктор та Сергій Данилейки про амбіційну мрію — завоювати ринок Західної Європи та постачати равликів до Франції, Іспанії напряму– говорили ще восени 2018-го.

Якщо є потрібні контакти, можна передати їх за телефоном по 067 532 17 37, Сергій Данилейко.

Довідка. Фермерське господарство «Равлик-2016» вирощує два види равликів: Helix Aspersa Maxima і Helix Aspersa Muller. Muller продукує від 80 до 120 яєць, а Maxima — може й до 200. Одна особина дає близько кілограма приплоду. Maxima більшого розміру (важить 20, а то й 40 грамів), але Muller, вага дорослої особини якого становить 8-12 грамів, вважається більшим делікатесом, його м’ясо ніжне, оксамитове, має вишуканий смак (і європейці, особливо французи, поїдають равликів цього різновиду у великій кількості).

Telegram Channel