Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чубаров: «Не продавайте кримських татар за воду»

«Ми ніколи не допускаємо того, що держава може нас продати за воду».

УП.

Чубаров: «Не продавайте кримських татар за воду»

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що пустити воду в окупований Крим означає здати Росії півмільйона кримських татар

Про це він заявив у коментарі для UA: Крим. На думку Чубарова, російська сторона на найближчих зустрічах може підняти питання стосовно постачання води в анексований Крим. А зараз, за його словами, створюється «психологічний фон». Лідер Меджлісу відзначив, що, пустивши воду в Крим, Україна «здасть народ кримських татар».

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Прямий» сказав, що погодився би пустити воду в анексований Крим.

«Якщо хтось в державі припускає, що можна буде здати народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менше 500 тисяч… Ми ніколи не допускаємо того, що держава може нас продати за воду. Будь-які комбінації по Донбасу, а замість цього ми пускаємо воду – цього не можна робити».

Нагадаємо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Прямий» сказав, що погодився би пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна по Донбасу.

Джерело: УП.
Telegram Channel