Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Громадські формування Камінь-Каширщини не допомагають правоохоронцям

У поліції зауважили, що громадські формування ніяк не допомагають правоохоронцям

ФОТО ілюстративне

Громадські формування Камінь-Каширщини не допомагають правоохоронцям

За підсумками оперативно-службової діяльності районного відділу поліції та аналізом стану злочинності 2019 року, правоохоронцями систематично забезпечувалася охорона прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку

Протягом 2019 року в Камінь-Каширському відділі поліції зареєстровано 4958 заяв та повідомлень, з них 2689 звернень вирішено згідно із Законом України «Про звернення громадян, а по 681- внесено відомості в ЄРДР. На профілактичні обліки поставлено 144 особи. Виявлено 5664 правопорушення, накладено штрафні санкції в сумі близько 1393406 грн.

Громадські формування не брали участі у проведенні спільних з працівниками поліції відпрацювань.

Щодо громадських формувань у Камінь-Каширському районі, то в поліції зауважили, що вони ніяким чином не допомагають правоохоронцям забезпечувати громадський порядок в районі.

Громадські формування за 12 місяців минулого року, не зважаючи на неодноразові звернення Камінь-Каширського відділу поліції, не брали участі у проведенні спільних з працівниками поліції відпрацювань, не допомогли розкрити жодного злочину.

«Шановні члени Камінь-Каширської та Піщанської «Варт порядку», у разі невиконання Вами своїх обов’язків, в подальшому Камінь-Каширський відділ поліції буде змушений прийняти рішення про анулювання наявних у вас дозволів на пристрої травматичної дії та припинення діяльності таких формувань у судовому порядку. Надіємось на співпрацю та розуміння», – йдеться на сторінці у фейсбуці Камінь-Каширської пооліції.

Telegram Channel