Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Назвали секс-забавки, які найбільше купують волиняни (Відео)

Найпопулярнішим товаром минулого року стали лубриканти для різних видів сексу.

LOVESPACE

Назвали секс-забавки, які найбільше купують волиняни (Відео)

Іграшки для дорослих – один із найпоширеніших подарунків на День Валентина. Втім, девайси 18+ популярні не тільки напередодні 14 лютого

Так, у 2019 році українці придбали понад 100 тисяч секс-виробів, повідомляє секс-простір Lovespace, який склав «Мапу кохання України 2019».  За статистикою, чоловіки та жінки купують як товари для задоволення, наприклад, фалоімітатори та мастурбатори,  так і для сексуального здоров’я: вагінальні кульки, тампони та інше, передає УНІАН.

БДСМ-девайси найбільше використовують на Волині, а також у Вінниці, Києві, Львові та Миколаєві.

Найпопулярнішим товаром минулого року стали лубриканти для різних видів сексу. Другу сходинку посіли вібратори, що найчастіше купували у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Харківській областях. Третє місце розділили штучні вагіни й мастурбатори та анальні корки. Перші  були популярними на Івано-Франківщині, Дніпропетровщині, Київщині, Тернопільщині та Харківщині. Останні ж — у Вінницькій, Київській, Донецькій, Житомирській та Кропивницькій областях. А от БДСМ-девайси найбільше використовують на Волині, а також у Вінниці, Києві, Львові та Миколаєві.

Telegram Channel