Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку збільшили кількість громадського транспорту, що рухатиметься до Нового ринку

Григорій Недопад: Сподіваємось, ринок запрацює найближчим часом.

Район.Луцьк

У Луцьку збільшили кількість громадського транспорту, що рухатиметься до Нового ринку

Учора під час позачергового засідання виконавчого комітету було прийнято рішення «Про внесення змін до мережі автобусних маршрутів загального користування міста Луцька»

 Відповідно до проєкту рішення, автобуси маршруту № 10 будуть здійснювати заїзд на вулицю Окружну до Нового ринку. Також пропонується збільшити кількість автобусів маршруту №11 «Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)» на дві одиниці.

Сьогодні ми бачимо, що безліч підприємців готові до переїзду і укладають договори з юристами Нового ринку. Сподіваємося, що він запрацює найближчим часом.

«Дякую за конструктивну роботу. Дійсно, завдяки цим рішенням ми додатково забезпечимо Новий ринок додатковими маршрутними транспортними засобами та працюватимемо так, щоб комунікація між містом та Новим ринком відбувалася все краще та краще. Сьогодні ми бачимо, що безліч підприємців готові до переїзду і укладають договори з юристами Нового ринку. Сподіваємося, що він запрацює найближчим часом», - звернувся до членів виконавчого комітету перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel