Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Активісти «Самооборони Майдану - Волинь» вирішили захищати підприємців від дій міської влади

Представники «Самооборони Волині» готові долучитися до охорони громадського порядку.

Активісти «Самооборони Майдану - Волинь» вирішили захищати підприємців від дій міської влади

У громадському формуванні стверджують, що «постійна дискредитація підприємців, які страждають від незаконних дій міської ради, втрата ними майна, звинувачення поліцейських, а зараз і Петра Шпиги та спосіб тиску на них через політичні зв’язки» мотивують їх втрутитися у даний процес

У повідомленні «Самооборони Майдану - Волинь» про стурбованість станом законності дій з боку виконавчих органів Луцької міської ради.

В протистоянні підприємців Старого ринку та олігархів за підтримки бандитів та тітушок Самооборона Волині стає на сторону простих людей.

Зокрема активісти обурені «незаконним знесенням торгових яток приватних підприємців ринку працівниками Муніципальної варти, створенням масового занепокоєння, яке провокує людей та службовців до порушення, звинуваченнями правоохоронців та тиском на них».

«В протистоянні підприємців Старого ринку та олігархів за підтримки бандитів та тітушок Самооборона Волині стає на сторону простих людей» – наголошено у заявві.

«В середовищі нашої організації є різні думки, щодо майбутнього Старого ринку. Але активісти «Самооборони Волині» – це мешканці міста Луцька і вони готові долучитися до охорони громадського порядку, як вони це роблять з часів майдану 2014 року» – підсумували в організації.

 

 

Джерело: Самооборона Майдану - Волинь
Telegram Channel