Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Підозра в недбальстві: чиновника судитимуть через ремонт в аеропорту Рівного

Зроблене будівельниками не відповідало реальній вартості робіт

Суспільне.Рівне

Підозра в недбальстві: чиновника судитимуть через ремонт в аеропорту Рівного

Йдеться про недоброчесність 40-річного працівника управління капбудівництва

Правоохоронці повідомили про підозру головному спеціалісту одного із відділів управління Рівненської ОДА. Це сталось у четвер, 13 лютого. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області, передає Суспільне.

У дописі зазначається, що посадовець неналежним чином виконував свої посадові обов'язки під час реконструкції руліжної доріжки «Міжнародного аеропорту Рівне». В результаті дій посадовця було завдано збитків державному бюджету на загальну суму майже 2 мільйони гривень, – пише пресслужба.

Посадовцю повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Тим часом на сайті прокуратури також з'явилась інформація щодо цієї справи. Там вказано, що про підозру повідомили 40-річному рівнянину, який у 2017 році погодив та підписав акти, в яких те, що зробили будівельники, - не відповідало реальній вартості робіт та будівельним вимогам. Ідеться про завдані збитки в 1,6 мільйона гривень. Якщо його провину доведуть у суді, то загрожувати може від 2 до 5 років тюрми.

Як повідомляло Суспільне раніше, ремонт руліжки почали у 2016 році, замовником було УКБ області, виконавцем була фірма «Стиль Декор». Бюджет виділив на це майже 4 мільйони гривень. Після реконструкції аеропорт міг би приймати літаки класу «Боїнг».

Посадовцю повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Telegram Channel