Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Порошенко у Мюнхені: «Україна якомога швидше має стати членом НАТО»

Порошенко на зустрічі із міністром оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Фото «Українська правда».

Порошенко у Мюнхені: «Україна якомога швидше має стати членом НАТО»

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко провів понад три десятки зустрічей за дві доби під час Мюнхенської конференції з безпеки

Про це прессекретар Порошенка Святослав Цеголко написав у Фейсбуці.

«Прем'єр Хорватії, президент Литви, генсек НАТО, прем'єр Канади, міністр оборони Німеччини, американські конгресмени та політики, міністри закордонних справ Туреччини, Словаччини, Німеччини – усього понад три десятки зустрічей за дві доби у Мюнхені», – зазначив він.

«Прем'єр Хорватії, президент Литви, генсек НАТО, прем'єр Канади, міністр оборони Німеччини, американські конгресмени та політики, міністри закордонних справ Туреччини, Словаччини, Німеччини – усього понад три десятки зустрічей за дві доби у Мюнхені».

За словами Цеголка, Порошенко переконував співрозмовників у тому, що санкції проти РФ працюють, і їх варто посилити; потрібно ввести миротворчий контингент ООН на окуповані території Донбасу; для створення зони безпеки в Європі Україна якомога швидше має стати членом НАТО.

«Аннегрет, Україна захищає не тільки себе, а й всю Європу!» Фото «Українська правда».
«Аннегрет, Україна захищає не тільки себе, а й всю Європу!» Фото «Українська правда».

 Крім того, експрезидент пояснював учасникам Мюнхенської конференції, що скандальний план «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні» – це «інформаційна провокація Путіна».

Джерело: УП.
Telegram Channel