Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Волинська компанія бере участь у найбільшій в світі виставці торгового обладнання EuroShop 2020 (Відео. Фото)

ModernExpoGroup дивує своїми розробками.

MIHA.CHOP

Волинська компанія бере участь у найбільшій в світі виставці торгового обладнання EuroShop 2020 (Відео. Фото)

EuroShop 2020 року - це найбільша виставка роздрібної торгівлі, яка проводиться раз на три роки в німецькому Дюссельдорфі

Захід проходить з 16 по 20 лютого 2020 року. Протягом 5 днів виставки 2500 експонентів з 60 країн представляють свою продукцію і послуги на 120.000 кв. метрах виставкової площі. У EuroShop 2020 візьмуть участь понад 110.000 відвідувачів з усього світу, щоб знайти рішення для свого бізнесу.

 

 Серед учасників - волинське підприємство «Модерн-Експо» —  провідний виробник і постачальник торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. На виставці волиняни представили нове обладнання для традиційних продуктових зон — випічки, фруктів та овочів, а також вина. Крім того, презентували інноваційні рішення для логістики, касової зони, доставки останньої милі та управління магазином.

Стенд на Euroshop-2020 привітав перших відвідувачів імерсивними ефектами та інтерактивними атракціями. Наші земляки представили мультимедійне шоу, яке поєднує мистецтво, технології та природу.

На виставці волиняни представили нове обладнання для традиційних продуктових зон — випічки, фруктів та овочів, а також вина.

Фахівці в галузі дизайну, маркетингу, логістики та смарт-технологій протягом першого виставкового дня ділилися своїми напрацюваннями. На Euroshop 2020 наші земляки представляють свою інтерпретацію єдності людини та машини, демонструють втілення постійного руху вперед, який і зробив нас глобальним постачальником комплексних рішень для роздрібної торгівлі розрахованої на масового покупця (ритейлу). Зауважують, що перш ніж представити свої розробки досліджували розвиток ритейлу, поведінку та потреби споживачів,  будували прогнози про те, що буде в майбутньому.

 

 «Люди створили машину, відтворюючи свій рух. Базовий рух, який і досі нас об’єднує. Ми творимо, рухаючись. Чи це фізична праця, танець, а чи живопис. Взаємозв’язок людини та машини — це природня та технологічна характеристика сучасного і майбутнього. Вміле використання техніки і технологій здатне змінювати світ на краще, створювати нові можливості», - зазначають у компанії.

У Модерн-Експо кажуть, що старт вийшов яскравим, видовищним, захоплюючим і вражаючим. «Час пролетів швидко та продуктивно у спілкуванні з гостями та презентаціями обладнання на нашому стенді», - йдеться на сторінці компанії у фейсбуці.

Джерело: ModernExpoGroup


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel