Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку жінок безкоштовно навчатимуть самооборони

Бути захищеною – бути собою.

Патрульна поліція Волинської області.

У Луцьку жінок безкоштовно навчатимуть самооборони

Новий проєкт патрульної поліції спільно з спортивним клубом та за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради – покликаний допомогти жінкам здобути потрібні навички самооборони

Протягом 10 занять учасниць навчатимуть фізичним, психологічним, юридичним та іншим аспектам самооборони та домедичної допомоги. Заняття проходитимуть в спортивному клубі за адресою: проспект Грушевського, 10, по суботах.

«Усе це дуже потрібно жінкам та дівчатам, адже вони частіше стають жертвами насильства та злочинів, у першу чергу, через фізичну і моральну непідготовленість», - переконані ініціатори. Тому проєкт покликаний розвіяти ці міфи. Організатори переконані, що бути захищеними – це природня потреба кожної людини.

Усе це дуже потрібно жінкам та дівчатам, адже вони частіше стають жертвами насильства та злочинів, у першу чергу, через фізичну і моральну непідготовленість.

Тож жінок навчать вміти захищатись у разі необхідності та бути готовими до будь-яких непередбачуваних випадків у житті.

Усі жінки та дівчата (повнолітні) повинні будуть заповнити анкету, аби потрапити на проект. Хочемо зазначити, що кількість місць у групі обмежена.

Організатори обіцяють, що курс самооборони буде цікавим, корисним та ефективним!
Зареєструватись можна у гугл формі за посиланням: https://forms.gle/L5q6HuAAMixhNnTRA

Форма реєстрації буде закрита після реєстрації максимальної кількості учасників.

 

 

Джерело: Патрульна поліція Волинської області.
Telegram Channel