Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські педагоги міряються силами в конкурсі «Учитель року ‒ 2020» у номінації «Початкова освіта»

Журі в очікуванні відкриттів молодих учительських талантів.

Віппо Волинь

Волинські педагоги міряються силами в конкурсі «Учитель року ‒ 2020» у номінації «Початкова освіта»

Протягом 17-25 лютого 2020 року в КЗЗСО «Луцький ліцей № 27 Луцької міської ради Волинської області» проходитиме другий, регіональний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року ‒ 2020» у номінації «Початкова освіта». Цьогоріч у ньому беруть участь сімнадцять педагогів Волині, які вибороли це право на зональному турі

Урочисте відкриття заходу відбулося 17 лютого в актовій залі ліцею. До всіх присутніх з вітальним словом звернувся ректор ВІППО П. С. Олешко, який побажав учасникам наснаги та реалізації їх творчого потенціалу. Начальник управління освіти Луцької міської ради З. Б. Лещенко відзначила важливість праці вчителя та закликала плекати добро в дітях. Директор КЗЗСО «Луцький ліцей № 27 Луцької міської ради Волинської області» В. О. Бондар пригадав свою участь у конкурсі та наголосив, що «Учитель року» є, без будь-яких перебільшень, гарним стартапом для педагога та джерелом безцінного досвіду, а також привітав усіх гостей музичним дарунком.

Члени журі  оцінюватимуть майстерність та ефективність використання пропонованих методів та прийомів; обґрунтованість позиції та лаконічність відповідей.

Члени фахового журі налаштовані на конструктивну роботу та неупередженість, а учасники готові до конкурсних випробувань і вже у перший день змагань демонструватимуть вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем і вікових особливостей учнів. Конкурсне випробування «Методичний експромт» передбачає проведення майстер-класу для педагогів.
Члени журі на основі попереднього ознайомлення з інформаційними картками учасників конкурсу оцінюватимуть майстерність та ефективність використання пропонованих методів та прийомів; обґрунтованість позиції та лаконічність відповідей.

Бажаємо конкурсантам впевненості, креативу та приємного спілкування, а журі — гарних вражень і відкриттів молодих учительських талантів.

Джерело: Н. В. СВИТКА, методист відділу новацій та передових педагогічних технологій ВІППО
Telegram Channel