Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Камінь-Каширщині лісова охорона виявила на приватній пилорамі самовільно зрізану деревину

Природоохоронці закликають: бережіть ліс!

Волинське ОУЛМГ

На Камінь-Каширщині лісова охорона виявила на приватній пилорамі самовільно зрізану деревину

Сума завданих збитків у цьому випадку становить 174 тисяч гривень. Оперативно виявили і встановили причетних осіб та місцезнаходження деревини працівники державної лісової охорони ДП «Камінь-Каширське ЛГ»

Самовільну порубку здійснено у  Видертському лісництві. Сліди привели до однієї із приватних пилорам села Грудки. Причетні – група осіб. Двох лісопорушників уже встановлено – це місцеві жителі села, які вже раніше притягувалися до відповідальності за подібні порушення. Наразі деревину вилучено. Тривають слідчі дії. Міру покарання визначить суд.

Двох лісопорушників уже встановлено – це місцеві жителі села, які вже раніше притягувалися до відповідальності за подібні порушення.

«Принагідно звертаємося до громадян: деревину – і дрова паливні, і ділові лісоматеріали для власних потреб – можна придбати у лісогосподарських підприємствах. Не вдавайтеся до крадіжок чи самовільних порубок. Це несе небезпеку вашому життю та здоров’ю, а також загрожує значними матеріальними покараннями»,– про це йдеться на сайті пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Telegram Channel