Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Колодяжному створили пункт збору військовозобов’язаних

В навчанні брали участь представники влади і активні жителі громади.

Колодяжненська ОТГ

У Колодяжному створили пункт збору військовозобов’язаних

Згідно графіка Ковельського об’єднаного військового комісаріату 17 лютого 2020 року в Колодяжненському центрі культури, дозвілля та спорту було організовано та проведено планове навчання з розгортання та підготовки до роботи пункту збору Колодяжненської сільської ради

Навчання проводили військовий комісар Ковельського ОМВК підполковник Гладун Сергій Андрійович та заступник військового комісара, начальник мобілізаційного відділення майор Прищенко Валентин Анатолійович. В навчанні брали участь активні жителі громади, працівники установ сільської ради, працівники апарату сільської ради, депутати та члени виконкому громади, які згідно розпорядження сільського голови входять до особового складу пункту збору Колодяжненської громади.

Умовно було відпрацьовано оповіщення військовозобов’язаних та резервістів, згідно затверджених обо- в’язків та покладених завдань на особовий склад пункту збору Колодяжненської ОТГ. 

Навчання з розгортання та організації роботи пункту збору Колодяжненської сільської ради проводиться з метою своєчасного оповіщення резервістів, військовозобов’язаних та постачальників техніки національної економіки про їх збір та відправку під час мобілізації та в особливий період до пункту збору Ковельського ОМВК. Він складається з пункту управління, відділення оповіщення та явки, відділення формування та відправки команд та групи розшуку. Умовно було відпрацьовано оповіщення військовозобов’язаних та резервістів, згідно затверджених обо- в’язків та покладених завдань на особовий склад пункту збору Колодяжненської ОТГ. 

Джерело: Колодяжненська ОТГ
Telegram Channel