Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку облаштовують кімнати для осіб, які зазнали домашнього насилля

Запрацювала державна Гаряча лінія для постраждалих від насильства за ознакою статі.

Центр гендерної культури

У Луцьку облаштовують кімнати для осіб, які зазнали домашнього насилля

На Волині триває робота із запобігання насильства у сім’ї

У Волинському обласному центрі соціально-психологічної допомоги облаштовують ще три кімнати притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Його створено розпорядженням голови Облдержадміністрації. Притулок розміщується в окремому приміщенні з дотриманням принципу конфіденційності, із забезпеченням усіма видами комунальних послуг, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам і вимогам пожежної безпеки, а також гарантуванням безпеки осіб, які сюди звертаються.

Притулок розміщується в окремому приміщенні з дотриманням принципу конфіденційності, із забезпеченням усіма видами комунальних послуг, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам і вимогам пожежної безпеки, а також гарантуванням безпеки осіб, які сюди звертаються.

На своїй сторінці у фейсбуці представники Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги висловили подяку директору ПрАТ «Нова Лінія» Дмитру Лифару  за надані будівельні матеріали для оздоблення кімнат. 

Днями розпочала роботу Гаряча лінія для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Сервіс цілодобово доступний за номером 15-47. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними

Telegram Channel