Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку відбувся допрем’єрний показ фільму «Черкаси»

Український фільм, створений на реальних подіях, вартий уваги, кажуть глядачі.

facebook.com/Ольга ЛЯшук

У Луцьку відбувся допрем’єрний показ фільму «Черкаси»

На показ стрічки про останній корабель у Криму, який відбувся у кінотеатрі PremierCity були запрошені верени АТО/ООС і родини Небесного Легіону

Захисники та всі охочі змогли у неформальній обстановці поспілкуватись із виконацями головних ролей Євгеном Ламахом (Мишком) та Дмитром Совою (Левом), а також промо-продюсером Дмитром Майстренком та продюсеркою Іриною Клименко.

Однозначно фільм не залишив нікого байдужим, він спонукає задуматись.

Після перегляду патріотичної кінострічки головні актори, промо-продюсер та продюсер фільму радо відповіли на всі запитання, які виникли у глядачів. Актори розповіли про те як вживались в роль, про особливості знімального процесу, про цікаві та смішні моменти зі зйомок, розкрили кілька задумок режисера, які не вдалось розгадати глядачам. А опісля всі мали нагоду ще й зробити спільне та індивідуальні фото із зірками вечора.

Однозначно фільм не залишив нікого байдужим, він спонукає задуматись. Образи головних героїв покликані показати еволюцію вибору та переродження у нову особистість на грунті доленосних історичних подій.

 

 Волонтерський рух «Мeцeнaти для сoлдaтa» в рамках проекту Пам'ятаймо про Героїв висловлює вдячність кінотеатру за безкоштовін квитки для захисників та родин Небесного легіону. 

Джерело: Ольга ЛЯШУК
Telegram Channel