Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Старовижівщині впіймали двох браконьєрів

Поліські браконьєри полюбляють острогу.

Волинський рибоохоронний патруль/ФБ

На Старовижівщині впіймали двох браконьєрів

Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд на водойми Старовижівського району

Близько 22 години викрито громадянина, який здійснював вилов риби забороненим колючим знаряддям лову, не передбаченим правилами рибальства – «острогою». Інцидент стався на озері Домашнє поблизу села Кримне Старовижівського району. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушник не завдав шкоди рибному господарству. На особу оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучено, інформує Волинський рибоохоронний патруль.

На озері Пісочне поблизу села Любохини викрито порушника, який ловив рибу на зимувальних ямах. 

Того ж дня рибпатруль зафіксував порушення правил рибальства на зимувальній ямі. На озері Пісочне поблизу села Любохини викрито порушника, який ловив рибу на зимувальних ямах. На чоловіка оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також з рибалкою провели роз’яснювальну роботу щодо заборони рибалити на зимувальних ямах та ознайомили з Правилами любительського та спортивного рибальства.

Пізніше, під час обстеження на тій самій водоймі знайдено безхазяйне майно. Виявлено та вилучено чотири безгосподарські сітки, загальною довжиною 280 метрів.

Telegram Channel