Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку вже запрацював сіті-бот «Назар»

«Назар» знає, хто світло і воду відключає. А головне - коли включать назад!

facebook.com/Григорій Недопад

У Луцьку вже запрацював сіті-бот «Назар»

Це новий сервіс для лучан, який дозволить оперативно та легко дізнаватися усю інформацію про роботу комунальних служб міста, отримувати повідомлення щодо планових та аварійних відключень світла, газу чи води

Вказавши свою адресу, ви зможете надалі постійно отримувати швидкі повідомлення стосовно роботи комунальних служб по окремо взятому будинку.  Про це інформує на своїй сторінці у фейсбуці заступник Луцького міського голови Григорій Недопад

За допомогою бота лучани зможуть відправляти заявки у випадках відсутності води, світла, при виникненні непередбачуваних ситуацій у комунальній сфері. Також комунальники зможуть оперативно отримувати всю інформацію і звернення лучан.

Прийматимуть повідомлення від лучан та відповідатимуть на них із допомогою сіті-бота працівники групи оперативного реагування 15-80.

Сервіс вже доступний для використання у Viber і Telegram, зареєструватися в системі дуже просто. Із мобільного телефону необхідно зайти на сайт Citybot.pro, звідти перейти до Viber або Telegram. Далі отримаєте повідомлення із проханням вказати адресу свого будинку і наступні послідовні та зрозумілі сповіщення від сіті-бота.

null

 Наразі до системи вже приєднані практично усі комунальні служби міста. Прийматимуть повідомлення від лучан та відповідатимуть на них із допомогою сіті-бота працівники групи оперативного реагування 15-80. Запрошуємо лучан до використання нового сервісу - послуга безкоштовна, а на її запровадження не витрачалися кошти з міського бюджету.

Telegram Channel