Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянин став чемпіоном Польської ліги з дзюдо

Вихованці СК «Торнадо» провели змагання в Республіках Білорусі, Польщі та Києві.

Шацька районна державна адміністрація

Волинянин став чемпіоном Польської ліги з дзюдо

14-16 лютого 2020 року в місті Ліда (Республіка Білорусь) відбулися міжнародні змагання з дзюдо «Кубок Гедемина» серед юнаків 2007-2009 років народження

Змагання проходили в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія». Пристуній на спортивному заході олімпійський чемпіон Білорусі Ігор Макаров побажав юним спортсменам успіхів у двоєборстві та гарного перебування в одному з найстаріших міст Білорусі, розташоване в західній її частині.

Традиційно участь в змаганнях взяли вихованці СК «Торнадо» (керівник Шацької районної дитячо-молодіжної громадської організації спортивний клуб «Торнадо» Роман Самолюк).

22-23 лютого 220 року в чемпіонаті з дзюдо Республіки Польща Назарій Горніч (с.Голядин), вихованець Шацького СК «Торнадо», який проживає та навчається в м.Лодзь зайняв 1 місце, ставши чемпіоном Польської ліги з дзюдо.

Змагання проходили в напруженій боротьбі, юні спортсмени в запеклих сутичках із своїми партнерами відповідної категорії показували свої кращі результати.

 

За підсумками проведеного змагання наші дзюдоїсти Єлісей Мадрімов та Назарій Положевець (с.Положево) зайняли п'яте місце. Переможці отримали дипломи та відповідні нагороди.

22 лютого 2020 року у місті Київ відбувся Всеукраїнський та міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2006, 2007-2008 років народження. Організаторами щорічного турніру являються спортивний клуб «Іппон-Київ», Федерація дзюдо Києва, який проходить на легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності.

З кожним роком спортивний захід все більше набирає популярності та звичайно, збільшується чисельність команд і учасників. Цьогоріч, участь в турнірі взяло понад 800 спортсменів з різних областей України та інших країн світу, зокрема: Швеції, Латвії, Литви, Молдови, Румунії, Польщі та Білорусії.

За підсумками турніру, який проходив на високому рівні, вихованці Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк та Єлісей Мадрімов у багаторазових сутичках зайняли п'яте місце. Переможці нагороджені дипломами, медалями та призовими подарунками.

Вихованці СК «Торнадо» провели змагання в Республіках Білорусі, Польщі та Києві.

 22-23 лютого 220 року в чемпіонаті з дзюдо Республіки Польща Назарій Горніч (с.Голядин), вихованець Шацького СК «Торнадо», який проживає та навчається в м.Лодзь зайняв 1 місце, ставши чемпіоном Польської ліги з дзюдо. Переможець нагороджений дипломом, кубком, медаллю та призовим подарунком. Це не перша звитяга нашого юного спортсмена на території Польщі.

Спортсменів до змагань готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

 

 Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» дякують голові Шацької районної ради Сергію Карпуку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького фахового лісового коледжу Ігореві Жмурку, депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку та депутатм обласної ради від групи «Патріоти Волині» за надану допомогу, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, зокрема, розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Олександру Положевцю (с.Положево) за забезпечення транспортним засобом для участі спортсменів у змаганнях.

«Бажаємо нашим юним дзюдоїстам досягти великих успіхів та перемог у наступних чемпіонатах, турнірах та змаганнях»,  пише сайт Шацької райдержадміністарції.

Telegram Channel