Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Петро Порошенко: Крим обов’язково повернеться в Україну

6 років тому, після цього мітингу кримських татар, здавалось, що Україна відстояла Крим, але потім з'явився російський спецназ...

ЄС.

Петро Порошенко: Крим обов’язково повернеться в Україну

26 лютого 2014 року, шість років тому, біля Верховної Ради АР Криму відбувся велелюдний мітинг проти анексії півострова Росією. Сьогодні ми ще раз дякуємо його учасникам – за мужність і тверду державницьку позицію

Про це заявляє п’ятий президент України, лідер «Європейськох солідарності» Петро Порошенко.

 Він, зокрема , зазначає:

«Окупанти згодом мстилися і мстяться лідерам тієї акції, таким як Ахтем Чийгоз. Але зламати їх не вдалося, і не вдасться. Сьогодні Ахтем Чийгоз з нами – він депутат українського парламенту від «Європейської солідарності».

Крим обов’язково повернеться в Україну. Ми всі у це віримо. Багато людей на півострові чекають, коли настане цей день, і не припиняють чинити опір окупації.

Інша річ – дивна поведінка нашої влади. Ліквідовують єдиний кримськотатарський канал, який мовить на Крим і несе туди слово правди. Основні українські канали – закодовано.

Інша річ – дивна поведінка нашої влади. Ліквідовують єдиний кримськотатарський канал, який мовить на Крим і несе туди слово правди. Основні українські канали – закодовано. Від монобільшості лунають безглузді заяви про можливість нібито в обмін на поступки Росії по Донбасу відновити водопостачання до Криму. Тема повернення півострова зникла навіть із риторики влади, очарованої очима Путіна.

Єднаймося, друзі! Ніхто не примусить нас зневіритися і опустити руки. Натомість нехай нас надихає стійкість Олега Сенцова, Володимира Балуха, Ахтема Чийгоза і тисяч інших кримчан, які не відступили, не здалися.

Крим – це Україна!
Ми пам’ятаємо. І ми повернемось.
Слава Україні!».

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel