Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку проходить звітно-виборна конференція Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині

Передбачено розглянути звіт голови Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині Руслана Хомича.

Сергій НАУМУК

У Луцьку проходить звітно-виборна конференція Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині

На зібранні присутні перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, представник Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Олександр Книш, близько 50 делегатів з усіх районів області

 Як повідомив голова Асоціації фермерів і приватних землевласників Волинської області Руслан Хомич, конференція є підготовкою до 30-го з'їзду Асоціації фермерів.

Юрій Поліщук, Руслан Хомич та Микола Собуцький.
Юрій Поліщук, Руслан Хомич та Микола Собуцький.

 «Переконаний, що дрібні власники мають стати основою розвитку держави на селі. Саме вони створюють найбільше нових робочих місць. Минулий рік пройшов під гаслом ринку землі. Нині всіма правдами і неправдами намагаються протиснути те земельне законодавство. Звісно, обласна рада не може впливати на прийняття законів, але не стоятиме осторонь цієї проблеми»,
- сказав Юрій Поліщук.

Окрім того аграріїв цікавлять питання розвитку переробки та ринків збуту.

Щодо державних програм підтримки розповів Олександр Книш. За його словами, є тенденція до мінімізації впливу людини на прийняття рішень щодо надання підтримки. Олександр Книш розповів про наявні програми та обсяг коштів на той чи інший напрямок.

Передбачено розглянути звіт голови Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині Руслана Хомича. Окрім того аграріїв цікавлять питання розвитку переробки та ринків збуту.

Telegram Channel