Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У центральному парку Луцька встановлять камери відеоспостереження

За 1,5 млн грн прокладуть оптоволокно до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

УНІАН.

У центральному парку Луцька встановлять камери відеоспостереження

Депутати міської ради виділили 1,5 млн грн на продовження реалізації програми «Безпечне місто»

Сьогодні розпочалась 70-та сесія міської ради. Після затвердження порядку денного, депутати взялись до плідної роботи.

У першу чергу, вони виділили 1,5 млн грн на продовження реалізації програми «Безпечне місто». Таку пропозицію вніс депутат Ігор Поліщук під час розгляду питання „Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 68/3 „Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2020 рік» з врахуванням змін, внесених рішенням від 29.01.2020 № 69/86 на засіданні 70-ї сесії. За ці кошти прокладуть оптоволокно до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Останнім часом центральний парк користується популярністю в мешканців та гостей міста. Його відвідують не лише влітку, а й цілий рік.

«Останнім часом центральний парк користується популярністю в мешканців та гостей міста. Його відвідують не лише влітку, а й цілий рік. Ці кошти пропоную зняти з грошей, передбачених на облаштування скверів. Адже у процесі ми виявили, що сквери на вулиці Матросова та проспекті Волі знаходяться у приватній власності», - сказав Ігор Поліщук.

Обранці громади також підтримали виділення більше півмільйона гривень на продовження ремонту ДЮСШ №3, а також понад 2 млн грн на умовах співфінансування на будівництво дошкільного навчального закладу в селі Дачне.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel