Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Керівник Любешівської ОТГ Олег Кух у Мінсоцполітики говоритиме про подарунок від поляків

Спеціальний пожежний автомобіль мають визнати гуманітарною допомогою

lubeshivska-gromada.gov.ua

Керівник Любешівської ОТГ Олег Кух у Мінсоцполітики говоритиме про подарунок від поляків

Дорогі гостинці повинні мати відповідний статус

 У рамках візиту очільник громади Олег Кух вирішує питання щодо визнання спеціального пожежного  автомобіля MAGIRUS-DEUTZ 170 D11F гуманітарною допомогою, який для громади передають польські колеги із гміни  Ґлуськ, а також працюватиме над вирішенням інших важливих питань, які стосуються нашого краю. Йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

Нагадаємо, що минулого року в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів у порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області»  Любешівська селищна рада  прийняла рішення налагодити співпрацю з гміною  Ґлуськ Люблінського воєводства Республіки  Польща.

Раніше польська сторона  передала для нашої громади спеціальний пожежний  автомобіль  MAGIRUS-DEUTZ 170 D11F. Тепер її треба оформити.

Одним із результатів такого співробітництва стало підписання угоди про партнерство і співпрацю. Зокрема, йшлося про співробітництво в галузі безпеки. Раніше польська сторона  передала для нашої громади спеціальний пожежний  автомобіль  MAGIRUS-DEUTZ 170 D11F».

Telegram Channel