Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лучан запрошують у країну, де здійснюються мрії (Фото)

У «RozCash» не лише продають якісні солодощі, а й створюють домашню атмосферу.

Євгенія СОМОВА

Лучан запрошують у країну, де здійснюються мрії (Фото)

Різноманітні солодощі, а також овочі і фрукти, м’ясні вироби, напої та багато чого іншого можна придбати у торговому центрі «BOSS»

Він з’явився у Луцьку на проспекті Молоді,8 Г нещодавно, у кінці грудня минулого року, але вже став популярним серед мешканців мікрорайону. Адже у розміщених тут міні-маркетах можна придбати усе необхідне до столу і не тільки. Скажімо, щасливою вашу дружину чи кохану зроблять кімнатні квіти чи м’які іграшки, або ж картини з янтарю, улюблені смаколики. Зайшовши у крамничку «RozCash», що на першому поверсі торгового центру, потрапите у справжній солодкий рай. 

 

– На наших прилавках високоякісна кондитерська продукція зі Львова, Івано-Франківська, Харкова, Миколаєва Києва, Дубного, – перераховує власниця міні-маркету Роза Терещенко. – Пропонуємо як вагові цукерки, так й в коробках, подарункові набори.

Через кожні 2-3 дні асортимент оновлюється. 

А нещодавно у крамничці з’явилася і солодка продукція для діабетиків, яку у Луцьку не так просто знайти. У «RozCash» дбають про здоров’я покупців, тож замовляють ласощі із натуральних інгредієнтів і, як то кажуть, у перевірених виробників.

 

 На окремій вітрині, поряд із тістечками, красуються торти. За словами продавчині Оксани Козлович, беруть їх покупці охоче. Особливим попитом користується «Франсуа» із ніжним кремом з нежирних вершків та «Блюз» – із сирним і натуральною чорницею, а також продукція підприємця Сергієнка. Є у продажу і київські торти виробництва фабрики «Рошен». Через кожні 2-3 дні асортимент оновлюється. 

Крамничка має вже постійних покупців. Пані Людмила Ткачук — одна із них.

– Живу у цьому мікрорайоні, – розповідає жінка, – і часто сюди заходжу. Тут гарне обслуговування, дівчата привітні, порадять, що краще купити. 

 

 У міні-маркеті не лише продають солодощі, а й створюють домашню атмосферу. Тут завше пахне кавою. Сюди можна зайти, аби посмакувати нею. Її вам охоче змелють на професійному млинку. А вирішите придбати, запропонують і зернову, і мелену. Вибір кави чималий: 12 сортів арабіки, 5 — робусти. Якщо ж подобається суміш сортів, – будь ласка. Зроблять за вашим бажанням.

Свій товар знайдуть і любителі чаю. Від розмаїття сортів, цікавого дизайну упаковок, очі розбігаються.

 

 – Маємо чай у коробках, розсипний, із фруктами, трав’яний. Є й мікси, подарункові набори, – знайомить з асортиментом Роза Терещенко. – За бажанням покупців можемо скомпонувати набори й із розсипної продукції. Чаї — наша фішка. Та й ціни у нас чи не найнижчі.

У міні-маркеті часто проводяться акції. Це чудова нагода придбати товари зі знижкою. Словом, «RozCash» дарує радість і задоволення відвідувачам, допомагає здійснити одвічну дитячу мрію потрапити до країни солодощів.

 

 

Telegram Channel