Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Недорогі телевізори з режимом 4К

Відпочивайте і насолоджуйтеся приголомшливою графікою.

kibernetiki.com.ua

Недорогі телевізори з режимом 4К

Щоб насолоджуватися приголомшливою графікою улюбленого фільму, не обов'язково купувати дорогий телевізор. Зверніть увагу на 5 відмінних моделей з хорошою ціною та непоганими параметрами

Буквально кілька років тому стався небувалий переворот в галузі технологій цифрової передачі інформації. Тривале панування Full HD-екранів припинилося, а їм на зміну прийшли нові 2К і 4К-дисплеї. До того ж, нещодавно, ціни на техніку з подібним функціоналом значно знизилися, зробивши її більш доступною для пересічного покупця. Тепер, щоб насолоджуватися приголомшливою графікою документальної передачі або улюбленого фільму, не обов'язково купувати дорогий телевізор. Зверніть увагу на 5 відмінних моделей з хорошою ціною та непоганими параметрами.

Маючи один з них, ви щовечора, після важкого трудового дня, зможете насолоджуватися чудовою картинкою популярного та цікавого фільму чи улюбленої передачі.

  1. Xiaomi Mi TV UHD 4S 43. Коштує цей пристрій всього 320 доларів. За ці гроші ви отримаєте відмінний телевізор з приголомшливим 43-дюймовим дисплеєм. 4К-екран ідеально передає найдрібніші деталі відеопотоку, а його тонкі рамки підкреслюють естетичну красу пристрою та не відволікають від перегляду фільмів. Кольори картинки дисплея дуже соковиті та барвисті, а якісне аудіо занурює вас у саму гущу подій на екрані. Телевізор Xiaomi Mi TV UHD 4S 43 International Edition – це гідний вибір.
  2. LG 43UM7450 43. Це якісний 4К-телевізор з діагоналлю 43 дюйма. Пропонований пристрій підтримує додаток Google Assistant, що дає можливість керувати ним за допомогою голосу. Дисплей має IPS-матрицю та сучасне підсвічування Direct LED. Також варто відзначити, що екран має досить широкий кут огляду – це робить перегляд улюблених передач та фільмів ще більш комфортним та захоплюючим. Купити цю сучасну техніку від компанії LG можна приблизно за 400 американських доларів.
  3. Samsung UE43RU7200U 43. Ще один доступний телевізор високої якості з гарним набором функціоналу. Ця модель має приголомшливий екран, який заворожує чіткістю та насиченістю кольорів. Він відображає зображення в Ultra HD та підтримує технологію PurColor, що покращує передачу кольору та робить картинку ще природнішою. Цей телевізор з першої секунди заволодіє вашою увагою, а ви будете з захопленням розглядати найдрібніші деталі улюбленого фільму. Вартує він трохи більше 500 доларів.
  4. Sony KD-49XG8096 48.5. Найдорожча модель в даному списку – за неї доведеться заплатити більше 850 доларів. Але телевізор коштує цих грошей. Він має великий екран з діагоналлю 49 дюймів та потужний процесор X-Reality PRO. Завдяки цьому графічному чіпу, телевізор аналізує якість відеозапису і покращує її, роблячи більш чіткою, насиченою та яскравою. Крім того, Sony KD-49XG8096 дуже якісно передає звук, що робить перегляд будь-якого відео неймовірно захоплюючим.

Всі ці гаджети відрізняються серйозними характеристиками та адекватною ціною. Маючи один з них, ви щовечора, після важкого трудового дня, зможете насолоджуватися чудовою картинкою популярного та цікавого фільму чи улюбленої передачі.

Джерело: kibernetiki.com.ua
Telegram Channel