Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
На Волині обговорили «дешеві» кредити для підприємців-початківців

Власну справу без доступних кредитів організувати складно.

Луцький міський центр зайнятості

На Волині обговорили «дешеві» кредити для підприємців-початківців

Інформацію про доступні кредити 5%,7%,9% обговорювали на заході у Центрі розвитку підприємництва Луцького міського центру зайнятості. До участі в заході запрошені представники АБ «Укргазбанк», Головного управління ДПС У Волинській області та безробітні громадяни, які мають намір організувати власну справу

В ході зустрічі, начальник управління малого та середнього бізнесу банку Сергій Жук, надав інформацію щодо можливостей мікрокредитування суб’єктів господарювання відповідно до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Детально зупинився на тому, на які категорії громадян поширюється Програма, критеріях відбору учасників та умовах реєстрації.
Учасники заходу отримали відповідні навчальні матеріали.

Ознайомили присутніх з діючою системою оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності, термінами подання відповідної звітності та електронними сервісами податкової служби.

На продовження семінару,  завідувач сектору комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області Олена Нікотіна ознайомила присутніх з діючою системою оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності, термінами подання відповідної звітності та електронними сервісами податкової служби.

В Центрі розвитку підприємництва триває роз’яснювальна робота щодо можливості участі у Програмі.

Джерело: Луцький міський центр зайнятості
Telegram Channel